SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bofors Gymnastikförening
Gymnastik för alla sedan 1909 !

Bg Gymmix erbjuder gruppträning i Karlskoga.

Vi strävar efter att erbjuda ett varierat utbud av gruppträning på olika platser i Karlskoga.


Drop in gäller på alla gruppträningar. Du kan välja att betala drop in kontant eller via swish. Det går även att lösa 10-kort, terminskort eller årskort på plats.

Schlagergympa 10,00 den 22/5
2021-05-04 21:39

Vi planerar att fortsätta med vår tradition att köra schlagergympa (ett gympapass med enbart schlagermusik) samma dag som finalen är på eurovision song contest. I år får vi antagligen köra digitalt och då kommer ni att få info om det men vi hoppas att FHM kommer med lättnader den 17/5 så kan köra ute i det fria om vädret tillåter. Finalen går i år av stapeln den 22 maj så klockan 10,00 kör vi. Se detta som en förinformation så länge så kommer det mer info närmare. Håll i, håll ut snart är det slut

Vi ger inte upp utan fortsätter med traditionen!

Sista digitala passet 31/3
2021-03-31 10:26

Denna vecka hade det varit sista veckan på period ett om det hade varit en vanlig vår. Nu är det ju tyvärr inte så utan vi har fått köra digitala pass istället och vi vill rikta ett stort tack till alla som har varit med oss, det har varit jättekul.
Idag 31/3 kör vi det sista digitala passet för nu i alla fall men vi kanske återkommer om dragningen blir för stor.
Vi hade hoppats att vi kunde starta upp verksamhet utomhus efter påsk som vi brukar men tyvärr går ju covid-19 åt fel håll så det blir stramare och stramare restriktioner. Detta gör att vi tyvärr inte kan erbjuda någon verksamhet för tillfället men så fort det ljusnar är vi tillbaka.

Sommargympan hoppas vi kunna genomföra som vanligt men som vanligt nu för tiden hänger allt på covid läget. De restriktioner som finns idag om att man får vara 8 personer gäller till 30/6 vilket innebär att det kan bli så att sommargympan startar senare än midsommarveckan som vi brukar.

Håll i och håll ut så vi blir av med covid så vi kan börja träna ihop som vanligt då vi längtar efter er alla goa deltagare.

 

Ha en riktigt glad påsk med lagom mycket gott i magen och mycket rörelse på ett eller annat sätt!

Vårterminstart
2021-01-14 11:20

God fortsättning

Höstterminen avslutades ju på ett annorlunda sätt då vi inte längre kunde bedriva fysiska pass. Hur våren blir har vi fortfarande ingen aning om utan vi får ta det bit för bit och göra det bästa av situationen. Föreningens ambition är att återgå till normal verksamhet så snart det bara är möjligt men att det på vägen antagligen kommer att ske stegvis.

Till en början kommer BG gymmix att erbjuda två pass i veckan digitalt då vi inte kan ses fysiskt ännu. På måndagar och onsdagar kl 18,00 kan ni logga in på följande länk https://meet.jit.si/BGgymmixpass för att kunna träna med oss. Vi kommer vara olika ledare varje gång och det kommer att blandas mellan gympa, cirkelträning och tabata bland annat. Det är bra om ni förbereder följande ifall passet innehåller just det redskapet. Det ni behöver ha är hantlar/fyllda vattenflaskor, en stol samt ett kvastskaft/handduk/halsduk.

Så länge vi inte ses i fysiska grupper så tas ingen avgift ut så den digitala träningen är gratis.

Hoppas vi ses i en dator för gemensam träningsglädje

BG gymmix

 

Gymmix sista pass för året
2020-12-25 12:10
God fortsättning på julhelgen
Efter ett år där inget varit som vanligt närmar vi oss gymmix sista pass för året.
Nu på söndag 27/12 kör vi kl 17,00 ett bestående av övningar från julkalendern digitalt. https://meet.jit.si/bgjulkalender hittar du passet. Passet kommer att vara att man kör varje övning i 30 sekunder så det blir nästan som ett jättelångt cirkelpass i ett varv.
Hur vårterminen blir är det i dagsläget ingen som vet men vi kommer att försöka köra en del digitala träningspass tills vi kan ses och träna som vanligt i alla fall.
Vi vill tacka alla för detta år och hoppas vi ses med nya krafter 2021.

Träna och trivs med BG gymmix, 2020 året vi blev digitala.
Lucka 13
2020-12-13 07:00

Så har det åter blivit söndag och dags för livepass kl 17,00. Mjukstarta denna Luciadag med lite uppmjukning av ryggen. Repetera varje övning valfritt antal gånger.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Bofors Gymnastikförening, 01/04 11:25 
Bofors Gymnastikförening, 14/03 13:59 
Bofors Gymnastikförening, 09/03 17:03 
Bofors Gymnastikförening, 17/02 12:00 
Bofors Gymnastikförening, 17/02 12:00 
Bofors Gymnastikförening, 25/01 07:50 
 
Medlemskap
I samarbete med
Vi använder bredband från