SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bofors Gymnastikförening
Gymnastik för alla sedan 1909 !

Bg Gymmix erbjuder gruppträning i Karlskoga.

Vi strävar efter att erbjuda ett varierat utbud av gruppträning på olika platser i Karlskoga.


Drop in gäller på alla gruppträningar. Du kan välja att betala drop in kontant eller via swish. Det går även att lösa 10-kort, terminskort eller årskort på plats.

Vårterminstart
2021-01-14 11:20

God fortsättning

Höstterminen avslutades ju på ett annorlunda sätt då vi inte längre kunde bedriva fysiska pass. Hur våren blir har vi fortfarande ingen aning om utan vi får ta det bit för bit och göra det bästa av situationen. Föreningens ambition är att återgå till normal verksamhet så snart det bara är möjligt men att det på vägen antagligen kommer att ske stegvis.

Till en början kommer BG gymmix att erbjuda två pass i veckan digitalt då vi inte kan ses fysiskt ännu. På måndagar och onsdagar kl 18,00 kan ni logga in på följande länk https://meet.jit.si/BGgymmixpass för att kunna träna med oss. Vi kommer vara olika ledare varje gång och det kommer att blandas mellan gympa, cirkelträning och tabata bland annat. Det är bra om ni förbereder följande ifall passet innehåller just det redskapet. Det ni behöver ha är hantlar/fyllda vattenflaskor, en stol samt ett kvastskaft/handduk/halsduk.

Så länge vi inte ses i fysiska grupper så tas ingen avgift ut så den digitala träningen är gratis.

Hoppas vi ses i en dator för gemensam träningsglädje

BG gymmix

 

Gymmix sista pass för året
2020-12-25 12:10
God fortsättning på julhelgen
Efter ett år där inget varit som vanligt närmar vi oss gymmix sista pass för året.
Nu på söndag 27/12 kör vi kl 17,00 ett bestående av övningar från julkalendern digitalt. https://meet.jit.si/bgjulkalender hittar du passet. Passet kommer att vara att man kör varje övning i 30 sekunder så det blir nästan som ett jättelångt cirkelpass i ett varv.
Hur vårterminen blir är det i dagsläget ingen som vet men vi kommer att försöka köra en del digitala träningspass tills vi kan ses och träna som vanligt i alla fall.
Vi vill tacka alla för detta år och hoppas vi ses med nya krafter 2021.

Träna och trivs med BG gymmix, 2020 året vi blev digitala.
Lucka 13
2020-12-13 07:00

Så har det åter blivit söndag och dags för livepass kl 17,00. Mjukstarta denna Luciadag med lite uppmjukning av ryggen. Repetera varje övning valfritt antal gånger.

Lucka 6
2020-12-06 07:00

Då vi har ett digitalt pass kl 17,00 ikväll så tar vi och myser till det med lite rörlighet i sällskap med det andra adventsljuset. Kör varje övning i minst 30 sekunder så tiden vi jobbar kan vara så lite som 2,5 minuter vilket inte är mycket på en hel dag.

Digitala gympapass
2020-11-06 18:41

Då vi inte längre kan ha träning inomhus gör vi nu ett test att köra ett helt covid-19 säkert pass via nätet istället. De pass som hittills är planerade är kl 18,00 18/11, 23/11 och 25/11. För att kunna deltaga i det behöver ni skicka ett meddelade på messinger till BG Gymmix alternativt ett mail till thoje@telia.com. Ni kommer då att få tillbaka en länk (zoom.com/join), ett mötes id samt en kod som ni kommer att behöva för att kunna ansluta till visningen.

Zoom fungerar via webbläsare, ett nedladdat program på din dator eller via mobilen. Före du deltar i ett Zoom-möte är det bra att se till att ljud (mick och högtalare) och bild (webbkamera) fungerar, kamera är absolut inget måste för att kunna deltaga. Innan varje möte har du chansen att testa att allt fungera samt att ändra inställningarna. Du kan även gå in på testsidan nedan för att se att allt är i ordning för ett Zoom möte. 

Zoom testsida: https://arcada.zoom.us/test

Delta i Zoom-möten

  1. Klicka på den länk du fått för Zoom-mötet via e-post eller messinger.
  2. Du förs till en webbsida där du kan välja att öppna Zoom i din applikation på datorn eller via webbläsaren
  3. Testa mick och högtalare 
  4. Vänta på att bli insläppt
Sedan kommer vi förhoppningsvis få till ett gympapass på cirka 30 minuter ihop.
Hoppas ni vill vara med och träna och trivas med BG gymmix
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Bofors Gymnastikförening, 19/02 13:40 
Bofors Gymnastikförening, 17/02 12:00 
Bofors Gymnastikförening, 17/02 12:00 
Bofors Gymnastikförening, 25/01 07:50 
Bofors Gymnastikförening, 22/01 08:34 
Bofors Gymnastikförening, 11/01 16:14 
 
Medlemskap
I samarbete med
Vi använder bredband från