SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bofors Gymnastikförening
Gymmix

Passförklaringar

CHIBALL

En energigivande och stärkande kvalitetsträning med inriktning på andning, inre styrka, balans och rörlighet. ChiBall ger dig möjlighet att bekanta dig med olika rörelseformer på ett behagligt och tillgängligt sätt.

 

DANSGYMPA/STYRKA

Passet består av ca 30min gympa och 30min styrketräning. Gympadelen består av glada dansanta låtar som inbjuder till koreografi man normalt inte har i ett traditionellt gympapass.

 

GYMPA

Kondition, rörlighet och styrka. 

 

LÄTTGYMPA

Kondition, rörlighet och styrka, men utan hopp.

 

MIXPASS

Ett pass där vi blandar olika träningsformer som HIIT, Tabata och EFIT och cirkelträning. På passen kommer vi att jobba både med den egna kroppen samt redskap.

 

TABATA

Ett pass med styrka och kontidion blandat. Det speciella med Tabata är att man jobbar i 20 sekunders intervaller med 10 sekunders vila mellan och så upprepar man det 6-8 gånger

 

ZUMBA 

Dansbaserad gruppträning till huvudsakligen latinamerikansk musik och världsmusik, med inslag av latinsk pop och internationella radiohitlåtar. Träningsformen som involverar dans och aerobiska övningar. Stommen i ett zumbaträningspass är de fyra grundrytmerna salsa, merengue, cumbia och reggaeton. Utöver dessa kan andra rytmer förekomma, som till exempel samba, flamenco och disco. Enkla grundsteg i varje rytm kombineras till en danskoreografi och man varvar snabba rytmer med lugnare för att erhålla en typ av konditions- och intervallträning.

 

SUPERTORSDAG

Ett 90 minuters träningspass med olika träningsformer bla gympa, tabata med stepbräda och flow ( rörlighetsträning)

 

STEP

Step är som det låter, en träningsform där du kliver upp och ner på en låda i olika kombinationer. Step up-träningen kan enkelt anpassas i svårighetsgrad och passar därför både nybörjare och den mer vana träningsmänniskan.

 

 

 

 

 
Medlemskap
I samarbete med
Vi använder bredband från