SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bofors Gymnastikförening
Gymnastik för alla sedan 1909 !

Välkommen till Bofors Gymnastikförening !
Bofors Gymnastikförening är en gymnastikförening i Karlskoga som bedrivit gymnastik för alla sedan år 1909.
Föreningen erbjuder följande:

- Familjegympa
- Bamsegympa
- GympaKidz
- Freerunning
- Truppgymnastik
- Gymmix Gruppträning

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här.
Gymmix Gruppträning
Schlagergympa 10,00 den 22/5
2021-05-04 21:39, Gymmix Gruppträning

Vi planerar att fortsätta med vår tradition att köra schlagergympa (ett gympapass med enbart schlagermusik) samma dag som finalen är på eurovision song contest. I år får vi antagligen köra digitalt och då kommer ni att få info om det men vi hoppas att FHM kommer med lättnader den 17/5 så kan köra ute i det fria om vädret tillåter. Finalen går i år av stapeln den 22 maj så klockan 10,00 kör vi. Se detta som en förinformation så länge så kommer det mer info närmare. Håll i, håll ut snart är det slut

Vi ger inte upp utan fortsätter med traditionen!

2021-04-01 11:25
 
Nu är Bofors Gymnastikförenings nya webbshop öppen !

Produkterna beställs hem och trycks / broderas på beställning. Leveranstiden är 7-10 arbetsdagar. I samband med uppstart av shopen kan leveranstiden bli något längre.
Ingen bytesrätt/returrätt gäller på tryckta/broderade varor. Betalsätt och leveransmetod väljer du i kassan. Du kan välja att hämta dina varor på Arenareklam, få varan skickad som brev eller till ombud via DHL.
Om du är osäker på vilken storlek du behöver så kommer det finnas måttabeller bland produktbilderna på varje produkt. Dessa uppdateringar görs under vecka 14, fram tills dess så kan du hitta storleksguide om du klickar på MENY uppe i högra hörnet när du kommit in i webshopen.
Har du önskemål om leveranstid eller frågor om din beställning, vänligen kontakta Arenareklam per mail på info@arenareklam.se eller telefon på 0586-30730. 
 
Klicka på länken nedan för att komma vidare.
 
Gymmix Gruppträning
Sista digitala passet 31/3
2021-03-31 10:26, Gymmix Gruppträning

Denna vecka hade det varit sista veckan på period ett om det hade varit en vanlig vår. Nu är det ju tyvärr inte så utan vi har fått köra digitala pass istället och vi vill rikta ett stort tack till alla som har varit med oss, det har varit jättekul.
Idag 31/3 kör vi det sista digitala passet för nu i alla fall men vi kanske återkommer om dragningen blir för stor.
Vi hade hoppats att vi kunde starta upp verksamhet utomhus efter påsk som vi brukar men tyvärr går ju covid-19 åt fel håll så det blir stramare och stramare restriktioner. Detta gör att vi tyvärr inte kan erbjuda någon verksamhet för tillfället men så fort det ljusnar är vi tillbaka.

Sommargympan hoppas vi kunna genomföra som vanligt men som vanligt nu för tiden hänger allt på covid läget. De restriktioner som finns idag om att man får vara 8 personer gäller till 30/6 vilket innebär att det kan bli så att sommargympan startar senare än midsommarveckan som vi brukar.

Håll i och håll ut så vi blir av med covid så vi kan börja träna ihop som vanligt då vi längtar efter er alla goa deltagare.

 

Ha en riktigt glad påsk med lagom mycket gott i magen och mycket rörelse på ett eller annat sätt!

BG shop
2021-03-14 13:59

BG shopen är förnärvarande stängd, men håll ut, snart öppnar den igen.

Mer info kommer att mailas ut till föreningens medlemmar.

 

 

Årsmöte 2021
2021-03-09 17:03

Onsdagen 3/3 genomfördes föreningens årsmöte.

På grund av de omständigheter som råder genomfördes årsmötet för första gången digitalt. Ett  trettiotal av föreningens medlemmar deltog i mötet.

 

I samband med årsmötet utsågs 4 nya hedersmedlemmar.  Dessa kommer bli kontaktade och uppvaktade när restriktionerna lättar och vi kan ses igen.

 

 

Nyheter från våra grupper
Gymmix Gruppträning, 04/05 21:39 
Gymmix Gruppträning, 31/03 10:26 
Gymmix Gruppträning, 14/01 11:20 
Gymmix Gruppträning, 25/12 12:10 
Gymmix Gruppträning, 13/12 07:00 
Gymmix Gruppträning, 06/12 07:00 
 
Medlemskap
I samarbete med
Vi använder bredband från