SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bofors Gymnastikförening
Gymnastik för alla sedan 1909 !

Föräldraengagemang

Vad behöver Bofors Gymnastikförening hjälp med från er föräldrar ?

 

Bofors Gymnastikförening är en ideell förening som precis som många andra föreningar är helt beroende av föräldrar som engagerar sig på olika vis och att vara medlem i BG kräver ett visst mått av engagemang.

 

Som förälder vill vi att du hjälper till då ditt barn deltar i olika arrangemang som uppvisningar och tävlingar.

Alla gymnaster/målsman bör räkna med att hjälpa till minst en helg per termin när föreningen anordnar tävling eller uppvisning. Det kan tex innebära att köra redskap eller att stå i kiosk eller entré. I samband med tävling på annan ort förväntas man som målsman att ställa upp att skjutsa.

 

Delta på truppgruppens föräldramöte.

 

Påpekas bör att om föräldrar upplever problem i anknytning till gymnasternas träning så är det viktigt att omgående diskutera detta med ledarna i gruppen.

 

Hur kan du hjälpa till i den grupp ditt barn tränar i ?

 

Att vara ledare kräver mycket tid och arbete, speciellt ju äldre och duktigare gymnasterna blir. Tränaruppdraget är ideellt och våra ledare kombinerar sitt tränaruppdrag med skola/utbildning, arbete och familj. Ledarnas behov av föräldraengagemang är stort. Ett bra tips är att lämna och hämta inne i hallen i stället för på parkeringen. Det skapar kontinuerlig kontakt med ledarna.

 

 Som förälder kan du hjälpa till med :

 

- Hjälpa till vid försäljning

- Hjälpa till att anordna läger/lagdagar

- Hjälpa till vid tävling och kavalkad

 

Vill du hjälpa till ?

 

Kanske kan du tänka dig att vara ledare eller hjälpledare i Bofors Gymnastikförening ? 

Vi erbjuder utbildning både internt och via gymnastikförbundet för alla som vill engagera sig. Man behöver inte ha gymnastikbakgrund för att leda, det viktigaste är viljan att leda och ha roligt tillsammans med barnen.

 

Försäljning 

1 gång/termin har vi försäljning där förtjänsten går till truppgruppens lagkassa samt till truppkommitténs kassa för inköp av redskap samt ev läger. 

Det är endast grupper som har blommat ut till en blomma som har försäljningskravet. Önskar man ej sälja kan man köpa sig fri för en kostnad av 300 kr.

 

 

 

 

 

 
Medlemskap
I samarbete med
Vi använder bredband från